Liellopa krūtiņa

Uzglabāšana:
0°C līdz +6°C

Liellopa krūtiņa

Šī gaļa ir pazīstama ar savu izteiksmīgo garšu un piemērotību lēnai gatavošanai, jo tai ir augsts saistaudu saturs, kas ilgstošas termiskās apstrādes laikā pārvēršas maigā un sulīgā gaļā.

€0.00

Cena norādīta ar PVN

Ņemot vērā cenu svārstības - pār šī brīža cenu piedāvājumu - zvanīt!
Liellopa gaļas gabals, kas iegūts no krūšu daļas, kas atrodas liellopa priekšējā apakšējā daļā. Tekstūra – sākotnēji cieta un muskuļota, ar izteiktiem saistaudiem, kas ilgstošas gatavošanas laikā kļūst mīksti un sulīgi. Garša – bagātīga, izteiksmīga un dziļa, īpaši pēc lēnas gatavošanas vai kūpināšanas. Liellopa krūtiņai nepieciešama ilgstoša gatavošana zemā temperatūrā, lai saistaudi izšķīstu un gaļa kļūtu mīksta. Parasti to gatavo 90-120°C temperatūrā vairākas stundas. Liellopa krūtiņa ar kaulu ideāli piemērota zupām, buljoniem un sautējumiem, kur kauli piešķir papildu garšu un dziļumu. Krūtiņa ar kaulu var piešķir ēdienam dziļāku garšu, jo kauli, gatavojoties, izdala kolagēnu un citas vielas.

Piegādes

Mēs piedāvājam elastīgas piegādes iespējas, kuras pielāgotas katra uzņēmuma individuālajām vajadzībām.

Pieredze

35 gadu pieredzi gaļas, gaļas izstrādājumu un subproduktu mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ēdināšanas uzņēmumu apkalpošanā.

Konkurētspējīgas cenas

Vienlaikus apkalpojot vairākus HoReCa uzņēmumus, spējam piedāvāt konkurētspējīgas cenas.

Sazinies ar mums

Dodam priekšroku saziņai pa tālruni – spēsim ātri atbildēt uz jūsu jautājumiem un precizēt šodienas cenu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.