Liellopa astes daļa, ko izmanto ēdiena gatavošanā. Astes gaļa ir liesa, ap to ir daudz saistaudu un skrimšļu, kas gatavošanas procesā pārvēršas želatīnā, piešķirot ēdienam īpašu bagātīgu un lipīgu konsistenci. Lai tā kļūtu mīksta un aromāti labi sajauktos, to parasti gatavo ilgstoši un zemā temperatūrā.
Piegādes
Mēs piedāvājam elastīgas piegādes iespējas, kuras pielāgotas katra uzņēmuma
individuālajām vajadzībām.
Pieredze
35 gadu pieredzi gaļas, gaļas izstrādājumu un subproduktu mazumtirdzniecībā un
vairumtirdzniecībā, ēdināšanas uzņēmumu apkalpošanā.
Konkurētspējīgas cenas
Vienlaikus apkalpojot vairākus HoReCa uzņēmumus, spējam piedāvāt konkurētspējīgas cenas.