Jēra ribiņas

Uzglabāšana:
0°C līdz +6°C

Jēra ribiņas

Jēra ribiņas satur nelielu daudzumu tauku, kas palīdz saglabāt gaļas mitrumu un padara to ļoti garšīgu. Tās parasti tiek pagatavotas uz grila, ceptas krāsnī vai gatavotas lēnās uguns, lai tās kļūtu vēl mīkstākas.

€10.00 / kg

Cena norādīta ar PVN

Ņemot vērā cenu svārstības - pār šī brīža cenu piedāvājumu - zvanīt!
Jēra ribiņas ir viens no iecienītākajiem gaļas gabaliem, ko iegūst no jēra krūšu un muguras daļas. Tās ir ļoti maigas, ar izteiktu, bagātīgu garšu un sulīgumu. Tāpat tās var pagatavot arī sautētas vai pārklātas ar marinādi, kas piešķir papildus aromātu un garšu. Pateicoties nelielajam daudzumam muskuļu šķiedru un bagātīgajiem taukiem, ribiņas kļūst ļoti maigas un sulīgas, kad tās tiek pareizi gatavotas.

Piegādes

Mēs piedāvājam elastīgas piegādes iespējas, kuras pielāgotas katra uzņēmuma individuālajām vajadzībām.

Pieredze

35 gadu pieredzi gaļas, gaļas izstrādājumu un subproduktu mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ēdināšanas uzņēmumu apkalpošanā.

Konkurētspējīgas cenas

Vienlaikus apkalpojot vairākus HoReCa uzņēmumus, spējam piedāvāt konkurētspējīgas cenas.

Sazinies ar mums

Dodam priekšroku saziņai pa tālruni – spēsim ātri atbildēt uz jūsu jautājumiem un precizēt šodienas cenu.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.